Hogyan készítsünk íves kerítést gabionból

A gabionok 3 típusát ismerjük - gabionkosarak, gabion Premium kerítések és gabion Praktik kerítések. Mindegyik típus más-más lehetőséget biztosít ívek készítéséhez. Jöjjön velünk, és nézze meg, hogyan kell csinálni!

A - Gabionkosarak

Gabionkosarakból/hálókból 2 módon tudunk boltívet készíteni: 

1. mód - sokszögek létrehozásával

Ezt a módszert 2 módon lehet elvégezni. Vagy a gabionkosarak közötti hézagokba kis gabionhálókat illesztünk, amelyeket a kosarak kör alakban történő elrendezésével hoztunk létre, hogy ívet alkossanak, vagy a kosarakat úgy illesztjük össze, hogy azok egymáshoz illeszkedjenek és ívet alkossanak (vagy az ív belső körét alkotó hálókat megrövidítjük, és az így elrendezett kosarakat ív alakban illesztjük össze). Ez a módszer egyszerű, és bármelyik barkácsoló elsajátíthatja. 

a gabion ív 1a gabion ív 2a gabion ív 3a gabion ív 4a gabion ív 5a gabion ív 6a gabion ív 7a gabion ív 8

2. mód - a hálók hajlítása

Kézzel, esetünkben egy autókerék segítségével hajlítjuk a gabionhálókat a kívánt formára. Javasoljuk, hogy a hálókat a kívánt foknál nagyobb mértékben hajlítsuk meg, majd nyújtsuk a kívánt ívre. Ez az eljárás biztosítja, hogy a háló nem tér vissza az eredeti "egyenes" helyzetébe. Ez a módszer esztétikus és népszerű az ügyfelek körében.

a gabion ív 9a gabion ív 10a gabion ív 11a gabion ív 12a gabion ív 13a gabion ív 14a gabion ív 15a gabion ív 16

B - Prémium Gabion kerítés

A Premium Gabion rendszerrel lehetőség van egy íves telek bekerítésére is egy n-szög kialakításával (nem ívbe hajlítással). Ha olyan gabionkerítésre van szüksége, amelyet úgy terveztek, hogy kövesse az ívet, hívjon minket, és mi elkészítjük az Ön igényei szerint. További információért forduljon bizalommal gabion telepítési szakértőnkhöz: +36 705 420 736

íves gabionkerítés

ívben épített gabionkerítés

íves gabionok

C - Gabionkerítés Praktik

A Praktik gabionrendszer egy íves telek elkerítésére is használható n-szög kialakításával (nem ívbe hajlítással). A gyakorlatban ez tulajdonképpen az ív belső oldalán elhelyezett 2d Praktik kerítéselemek lerövidítése. Ha ívben követendő gabionkerítés iránt érdeklődik, forduljon bizalommal gabion telepítő szakértőnkhöz, aki minden szükséges információval ellátja Önt: +36 705 420 736

gabion ív inspiráció

gabion kerítés Praktik ív

gabionokból készült ív Praktik

 

© 2024 GabionokLemon.hu | Az oldal tartalmának más oldalakon történő elhelyezése, nyomtatott és egyéb médiában való terjesztése szerzői jogvédelem alatt ál, és csak a LEMON trade s.r.o. írásos hozzájárulásával lehetséges.

Megalkotta FúúDobre

Biztonságos fizetés

Visa, Maestro, MasterCard, Google Trusted Store